MITSUBISHI SPACE STAR COOL+ 

PRIVATE LEASE


Zorgeloos rondrijden in deze Mitsubishi Space Star Cool+, dat kan al vanaf € 179,00 per maand met Vakgarage Private Lease.

Voor een vast bedrag per maand hoeft u alleen nog maar te genieten van deze complete Mitsubishi Space Star Cool+, want de genoemde prijs is inclusief wegenbelasting, verzekeringen, BTW, reparatie, onderhoud, banden en Vakgarage Pechhulp. Completer wordt het niet!

Vakgarant_Premium_Lease.png        Logo_PL_Keurmerk.png

PROFITEER NU VAN ONZE VAKGARANT PRIVATE LEASE

Momenteel hebben wij de aantrekkelijke Mitsubishi Space Star Cool+ die wij voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden van €179,- p.m. all-in! Zo rijdt u geheel risicovrij weg in een nieuwe Mitsubishi Space Star. 

SPECIFICATIES

  5 DEURS
  METALLIC LAK
  AIRCO
  RADIO/CD/AUX/USB
  CENTRALE DEURVERGRENDELING 
       MET AFSTANDSBEDIENING 
  ELEKTRISCH VERSTELBARE SPIEGELS
  IN HOOGTE VERSTELBARE 
      BESTUURDERSTOEL & STUUR
  START/STOP SYSTEEM
  BANDENSPANNINGSCONTROLESYSTEEM

Fotoset-spacestar-15.jpg     Fotoset-spacestar-09.png

    

Fotoset-spacestar-13.png     Fotoset-spacestar-14.png

DE MITSUBISHI SPACE STAR COOL+ IS LEVERBAAR IN DE VOLGENDE KLEUREN:

  • Cosmos Black (X08 Pearl)
  • White Pearl (W54 Pearl)
  • Titanium Grey (U17 Metallic)
  • Cerulian blue (T69 pearl)

MEER WETEN?

Bent u nieuwsgierig of de Mitsubishi Space Star Privé Lease iets voor u is? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op! Lees de algemene voorwaarden en de aanvullende voorwaarden voor Vakgarant Private Lease.

Het Keurmerk Private Lease geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl